Kielijelppi > Ajankohtaista > Gradukurssi Helsingin yliopiston opiskelijoille

Gradukurssi Helsingin yliopiston opiskelijoille

Kielikeskus järjestää tänä syksynä jälleen graduntekijöille tarkoitetun kirjoittamisen kurssin Helsingin yliopistossa. Kurssi alkaa 3.9.2013 ja jatkuu tiistaisin klo 14–16 marraskuun loppuun asti.

Kurssi on tarkoitettu graduaan jo tekeville Helsingin yliopiston opiskelijoille. Kurssin työskentelyssä on keskeistä työskentely pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että osallistujat todella sitoutuvat tapaamisiin.

Samanlaisia kursseja on järjestetty Kielikeskuksessa jo kolmen vuoden ajan. Ne ovat olleet monille gradutekijöille hyvä tapa saada potkua jämähtäneeseen graduntekoon tai sitten vain lisäohjausta ihan hyvin sujuvaan graduprosessiin. Kurssilta saa myös vertaistukea helposti muuten vähän yksinäiseen puurtamiseen.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on sitoutuminen yhteisiin tapaamisiin (24 t) sekä aktiiviseen graduntekoon. Tapaamisissa keskitytään graduprosessin tukemiseen, tehokkaisiin työskentelytapoihin, vertaistukeen ja tekstin tuottamiseen.

Kurssin ajankohta

Ryhmä 1 (keskusta)
2 op (24 t)
ti 14.15–15.45
3.9.–26.11.2013
Opettaja: Kimmo Svinhufvud

Ilmoittautuminen

Mikäli olet Helsingin yliopiston opiskelija ja kurssit kiinnostavat sinua, voit ilmoittautua WebOodin kautta 19.–26.8.2013 Ryhmään otetaan 21 opiskelijaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, kurssipaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken.

Julkaistu 15.08.13